MBS-IT

MBS IT levert al sinds 2000 domeinnamen, webhosting en websites aan bedrijven en particulieren.
Het klanttevredenheidsonderzoek wat wij in 2019 hielden leverde een cijfer van 8,3 op. We onderscheiden ons met eenvoud, en bieden zo een handvol zorgvuldig samengestelde, complete kwaliteitsproducten.; registratie van domeinnamen, webhosting services, website building software, SSL certificaten, etc.

Het begin

MBS Designs is begonnen in 2000, onze corebusiness was het ontwerpen van websites, later kwamen daar e-commerce websites bij.
In 2003 was de vraag naar Hosting van dien aard dat wij besloten een reseller programma aan te gaan met een hosting provider, in 2014 bleek de hostingprovider niet meer te kunnen leveren wat wij onze klanten aanboden, dat gaf ons de reden een te gaan kijken naar mogelijkheden.
Dit heeft geresulteerd in het opzetten van eigen servers in een serverpark in Amsterdam.

In 2019 begon de vraag naar ondersteuning op locatie en beheer van Software toe te nemen. Met enige regelmaat moesten er aanpassingen gedaan worden op de systemen van klanten. Waarbij tekenprogramma’s (Keuken bouwen) en facturatie programma’s moesten blijven werken. Office installaties en Office ondersteuning. MBS-IT biedt totale ondersteuning op locatie en vanaf afstand.

Betrouwbaar en veilig

Ons serverpark is veilig ondergebracht bij twee datacenters in Amsterdam. Het krachtige platform wordt 24 uur per dag bewaakt zodat de websites en e-mail van MBS-IT klanten online blijven.
De helpdesk geeft graag antwoord op vragen over bijvoorbeeld de instellingen van je hostingpakket of het doorlinken van je domeinnaam.

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: MBS IT
KvK nummer: 27250887
BTW nummer: NL002018461B84
Contactgegevens

Helpdesk: Klik hier
Storingslijn (24/7)Klik hier